Een uitvaartverzekering, waarom bij DELA

Financieel

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een uitvaartverzekering bij DELA. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht maar er zijn echt wel redenen waarom je een uitvaartverzekering zou moeten afsluiten. Wanneer je een DELA uitvaartverzekering afsluit zijn je nabestaanden ervan verzekerd dat er bepaalde diensten of een bepaald bedrag gereserveerd is voor jouw uitvaart. Een uitvaart kost toch al gauw tussen de acht- en elfduizend euro. Dat is veel geld en niet veel mensen hebben zo’n groot bedrag op de bank staan. Zelfs wanneer jij het wel op jouw bank zou hebben staan dan nog is het maar de vraag of je nabestaanden er direct na jouw overlijden bij kunnen. Banken zijn namelijk verplicht om bankrekeningen te blokkeren na een overlijden. Bij DELA kun je kiezen uit verschillende uitvaartverzekeringen. De meest verkochte uitvaartverzekering bij DELA is het DELA UitvaartPlan Diensten. Hiermee worden je nabestaanden geholpen met diensten en is er ook een bedrag vrij te besteden voor kosten die worden gemaakt tijdens je uitvaart.

Waarvoor is een uitvaartverzekeringen bedoeld?

Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit dan zorg je ervoor dat je nabestaanden tijdens en na je overlijden niet voor (al te) hoge kosten komen te staan. Daarnaast kun je bij een uitvaartverzekering ook je eigen wensen kenbaar maken. Zo weten je nabestaanden ook wat voor jou belangrijk is. Je verzekert je dus tegen de kosten van je uitvaart. Dat doe je door maandelijks of jaarlijks een premie te betalen. Bij overlijden zorgt de DELA dat er iemand van DELA naar de nabestaanden toe gaat en samen met die nabestaanden wordt alles rondom jouw uitvaart geregeld. Als er wensen kenbaar zijn gemaakt worden die ook besproken met de nabestaanden. Door bij DELA een uitvaartverzekering af te sluiten helpt DELA jouw nabestaanden en hoeven zij zich geen zorgen te maken. Het fijne van een DELA uitvaartverzekering is dat je deze altijd afsluit tegen een zo laag mogelijke periodieke betaling en dat de uitvaartverzekering altijd aan te passen is aan jouw wensen. Elk jaar wordt de premie geïndexeerd aan de kosten van een uitvaart.

DELA heeft een uitvaartverzekering voor iedereen!

Bij DELA vind je een uitvaartverzekering voor iedereen. Je kunt makkelijk aanmelden en testen welke uitvaartverzekering van DELA het beste bij je past. Je kunt bij DELA een uitvaartverzekering afsluiten tot je 75e jaar. Je kunt je partner en je kinderen tot 25 jaar gewoon meeverzekeren op jouw eigen polis. Daarna krijgen de kinderen automatisch een eigen polis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *