3 Redenen om meerdere mondkapjes te bestellen

appa regeling

Hoewel je de maatregelen van corona inmiddels misschien zat bent, de mondkapjes van www.mondkapjes.nl helpen je door deze zware tijd heen, het is immers nog steeds belangrijk om niet ziek te worden. Hoewel een mondkapje niet 100% bescherming biedt, helpt het je zeker om de kans te verlagen dat je dit vervelende virus krijgt. Mondkapjes bestellen bij mondkapjes.nl is de manier om meerdere mondkapjes in huis te hebben. Zo kun je altijd een schone pakken, maar waarom is dit belangrijk?

Je wilt niet ziek worden van je mondkapje

Hoewel mondkapjes bescherming bieden, kun je je voorstellen dat de hele dag je eigen adem in zo’n mondkapje niet heel hygiĆ«nisch is. Ook met je handen aan je mondkapje zitten of deze in je tas of jaszak bewaren, draagt allemaal niet bij aan een schoon mondkapje. Daarom is het handig om er meerdere te hebben. Mondkapjes bestellen bij mondkapjes.nl biedt de oplossing door in een keer een flinke hoeveelheid voor jou of direct ook voor je familie, in huis te halen. Mondkapjes hoor je in deze tijd gewoon voldoende te hebben, en dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn.

Is een mondkapje een leuk cadeau?

Mondkapjes zijn wellicht niet gelijk het eerste waar je aan denkt als je een cadeau voor een ander zoekt. Toch zijn ze tegenwoordig mateloos populair. Dat komt natuurlijk omdat mondkapjes momenteel een belangrijke vorm van bescherming bieden, maar ook omdat ze in alle kleurencombinaties te krijgen zijn. Bij mondkapjes.nl is er voldoende keuze. Zo zijn er speciale mondkapjes voor kinderen, voor volwassenen en wasbare mondkapjes met kleurrijke designs.

Waarom kiezen voor een wasbaar mondkapje?

Het grote voordeel van wasbare mondkapjes is dat ze simpel meedraaien met de normale kleding in de wasmachine. Wasbare mondkapjes zijn dus meerdere keren te gebruiken en daarom duurzamer. In tegenstelling tot de medische mondkapjes kan je een veel langere tijd met je mondkapje doen en gooi je die niet na eenmalig gebruik weg. Daarnaast kan je wasbare mondkapjes in vele verschillende kleuren krijgen. Waar medische mondkapjes normaal gesproken wit zijn, kan je wasbare mondkapjes bij mondkapjes.nl allerlei verschillende kleuren bestellen.

Wanneer een coronatest doen

Mondkapjes bieden bescherming tegen corona, maar helemaal veilig ben je nooit. Weliswaar kan je de kans op ziek worden flink verkleinen door regelmatig van mondkapje te wisselen. Toch wil je er ook zeker van zijn dat je familie en vrienden niet besmet, zeker als je bij jezelf symptomen herkend. Een coronatest biedt uitsluitsel.

Doe een coronatest als je:

  • symptomen of klachten hebt;
  • naar voren bent gekomen uit bron- en contactonderzoek, of een melding uit de app Coronamelder hebt gekregen;
  • terugkomt uit het buitenland;
  • zeker wil weten dat je negatief bent en niemand kan besmetten.

Het liefst doe je natuurlijk helemaal geen test. Houd je daarom zoveel mogelijk aan de basisregels, zoals anderhalve meter afstand bewaren, regelmatig je handen wassen en het dragen van mondkapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *